Om oss

Staur Foods er Norges nye ledende produsent av det vi kaller Dry & Filled Bakery. Vi leverer en rekke produkter til storhusholdning, HORECA, KBS og dagligvaremarkedene i Norge. Nå er vi også på full fart inn i resten av Norden med et bredt sortiment.

Dry Bakery – steinovnsbakte pizzabunner, American style, rå bunner med og uten saus, brytebrød, boller, nanbrød, pitabrød med mer. Dry Bakery kan leveres både som frysevare og ferskvare.

Filled Bakery – fersk pizza, fryst pizza og fylte produkter. Logistikk og behov avgjør valg i forhold til fryste eller ferske produkter.

Vår filosofi er rene råvarer av høy kvalitet tilpasset hver enkelt kunde. Vårt effektive produksjonsanlegg skal til enhver tid sikre gode betingelser og fornøyde kunder. Staur Foods er en av de få anlegg i Skandinavia som er sertifisert BRC A+. Dette skaper trygghet for kunde og forbruker.

Vårt produksjonsanlegg for Bakery ligger midt i Norge, omringet av fjell, vidder og vann. Som nærmeste nabo til Forollhogna nasjonalpark, er det naturlig å tenke renhet, naturlige råvarer og kvalitet i alt vi foretar oss. Møt oss gjerne og ta del i vårt rike, – både når det gjelder natur, opplevelser og ikke minst produkter vi er stolte av!

Med hilsen oss på Staur Foods 🙂

 

Staur Foods, Tolga. Flyfoto.