Fjellpizza

Fjellpizza med lokale råvarer fra Fjellregionen

Fjellregionen fra Røros i nord til Alvdal i sør er kjent for sin tradisjonsrike og kvalitetsbevisste matkultur. Fjellpizza produseres ved vårt produksjonsanlegg på Tolga i Hedmark. Det er brukt både lokal kunnskap og lokale råvarer i jobben med å lage en moderne og spennende pizza med smak av norsk natur!

Fjellpizza kommer pr i dag i to varianter, begge med gode norske råvarer med masse smak:

  • Skavet biffkjøtt: Med skavet peppermarinert biffkjøtt av storfe fra Fjellregionen, skjørost fra Røros og gouda fra Alvdal
  • Skavet reinsdyrkjøtt: Med skavet reinsdyrkjøtt fra dyr som har gått på fjellbeite, håndplukkede tyttebær fra Tolga og skjørost fra Røros

Produktene er et resultat av et samarbeid mellom Therese Johaug, Staur Foods og Norgesgruppen. Fjellpizza er til salgs i Norgesgruppens butikker: Kiwi, Spar, Meny og Joker.

johaugfondet-logo-01mainJohaug gir tilbake
Alle eventyr starter et sted, og for Therese Johaug startet det i Dalsbygda, en liten bygd i Os i Hedmark, midt i Fjellregionen. Selv om hun i dag er en stor idrettsstjerne, er det viktig for henne å huske hvor hun kommer fra – både når det gjelder idrettsglede og muligheten til å fremme norske, gode råvarer. Derfor har vi sammen med Therese etablert Johaug-fondet, som skal støtte breddeidretten.

Breddeidrett
Gjennom Johaug-fondet går 50 øre fra hver solgte Fjellpizza tilbake til breddeidretten, via lokale idrettslag rundt om i landet, som gjør en fantastisk jobb med å skape store og små idrettshelter hver dag. I tillegg bidrar samarbeidet mellom Johaug og Fjellpizza til en rekke lokale arbeidsplasser, og løfter frem alt det fantastiske Fjellregionen har å by på.

Fjellpizza med skavet reinsdyrkjøtt

Fjellpizza med skavet biffkjøtt